nekrofil ayı

havada karada hiç kaçarı yok ziken ayı. normal cinslerine göre ölü taklidi ile kurtulamayacağınız kurnaz ayı, işini biliyor.

preppy

pek çok kişi tarafından bildiğimiz tikky olarak tanımlansalar bile, bildiğiniz tiki falan değildir preppyler. preppy olmak bir yaşam biçimidir. tiki dediğimiz şey genel anlamda sonradan görme, parayı bir şekilde bulmuş ya da bulmuş gibi yapan, satın alabildiği markalar ile bir halt olduğunu sanan insanlardır. ama preppylerde durum daha farklıdır. preppyler için iyi giyinmek, iyi okullara gitmek, iyi yemekler yemek olağan şeylerdir. yani örnek vermek gerekirse siz çocukken mahallede patlak topun arkasından sümüklü sümüklü koşarken preppy bilmem ne cinsi atına binmekte, o engel senin bu engel benim sıçramaktadır ve bu bir preppy için gayet olağan bir durumdur.
içten içe konservatif bir tarafları vardır. kendi içlerinde arkadaşlık kurarlar. aile dostumuz kavramı vardır bunlarda. aileler kendi aralarında, onların çocukları da yine kendi aralarında arkadaşlık kurarlar. kendi klasmanlarında olmayanı aralarına almazlar.
bazıları gerçekten iyi yetiştirilmiş çocuklardır. bir kaç dili akıcı şekilde konuşabilirler. kaliteli müzikler dinlerler. yetiştirilme tarzlarıyla bağlantılı olarak sanatın ya da sporun ya da her ikisinin de birer dalıyla uğraşırlar.
aman işte ağzında gümüş kaşıkla doğar bunlar, tuhaf bir aristokrasileri vardır. zengindir bunlar. babaları da zengindir. onların babaları da zengindir..

anatolian bears night

hadiii ankaralı ayıcanlar o koca poponuzu kaldırın ve partiye katılın. dans, müzik, eğlence.... şimdi doğru zaman.... duşlar alınsın, parfümler sıkılsın, cicili bicili kıyafetler giyilsin.... bizimlesiniz.... sizi bekliyoruz....

iğrenç ötesi espriler

baba eve geç gelir...
kız sevimli bir tavırla " baba yanlış otobüse mi bindin ? " der.
baba " hayır kızım otobü yanlış yere gitti " der, gergin bir şekilde.

sambia kabilesi

papua yeni gine de bir yerli kabilesi. 2500 kişiden oluşan kabilede tüm erkekler homoseksüel yaşamı benimsiyor. yılda 1 veya 2 kez kadınlarla erkekler biraraya geliyorlar, bu sadece üreme amaçlı bir yanyana geliş. doğan erkek çocuklar 10 yaşlarına kadar annelerinin yanında kalıyorlar ve sonrasında erkeklerin bulunduğu bölgeye alınıyorlar. kabilede kadınlara samimi bakılmıyor. kabilede üreme buluşmalarında vajinal ilişki gerçekleştiriliyor. kabile içinde ne heteroseksüel ne de homoseksüel anal ilişki yaşanmıyor. erkek çocuk erkeklerin arasına ilk katıldığında bir ayin yapılıyor ve sonrasında bir diğer erkekle eş ediliyor. özellikle belirttiğim gibi kabilede anal ilişki yok. savaşçı bir kabile ve geçim kaynakları sınırlı. bu kabileden can çavuşoğlu'nun bağlımlı kitabı sayesinde haberdar oldum.

bir de video;

sözlük yazarlarından morj.com sitesine ürün önerileri

ayı sözlük yazarlarının en sevdiği filmler

titanic black swan leon

yılbaşı gecesi turist götü ellemek

her yıl 31 aralıkta meydana gelen taciz olaylarını tanımlayan başlık.

ahanda bu sene de olmuş aynı şeyler;

http://www.mynet.com/haber/guncel/yeni-y...

argo konuşmak samimiyet göstergesidir

fazla argo kelime kullanmak bana göre düşük seviyeli insan eylemidir. olmayan kültürleriyle , kelime dağarcıklarını genişletme pesindedirler. zira uzak durmamda yarar vardir.

beer

yeni sözlük yazarımız. hoş geldin.

(bkz: askk)

osurmak

okumlama yapmak

kim uydurduysa, komik deyiş (yok böyle bir şey).
okuma yapmak olsa tamam.
bokumlama da olabilir.

21 ekim 2015

mide kanaması tehlikesi atlattığım ve metrobüste uyuduğum sikko gün.